​Tømrer- og snedkerarbejde tilbydes af dygtig fagmand

​Vi er en tømrer- og snedkervirksomhed, der tilbyder alle former for tømrer- og snedkerarbejde i private hjem som lejligheder, huse og fritidshuse. Vi udfører indendørs snedker- og tømrerarbejde overalt i boligen, og det kan være alt fra små reparationer til store udskiftninger.

Vi udfører alle former for snedkerarbejde

Snedkerarbejde er et af vores specialer. Vi lægger gerne nye trægulve, hvilket kan være alt fra parket til massivt træ, og vi laver også belægninger på trapper. Mange kunder ønsker nye og solide trægulve i hele eller dele af boligen. Vi udskifter endvidere døre og vinduer, så du får moderne, praktiske og energivenlige vinduer, der samtidig er nemme at vedligeholde. Vi laver desuden vægge, når vi udfører snedkerarbejde.

Vi lægger vægt på høj kvalitet i alt vores tømrerarbejde

Vi lægger altid vægt på, at vores materialer skal være af høj kvalitet, når vi laver tømrerarbejde, men vi lægger naturligvis også vægt på at udføre et grundigt og solidt håndværk, hvor der udvises sans for æstetik, detaljer og funktionalitet. Vi råder og vejleder samtidig omkring indretning og valg af materialer. Det er vigtigt for os, at du får et hjem, der er rart, nemt at vedligeholde og praktisk i brug.

Hvis du mangler en dygtig håndværker til at varetage dit snedkerarbejde er du meget velkommen til at kontakte os hos KJ Byg- & Montage, Vejle ApS for at aftale et møde, hvor vi gennemgår dine ønsker og behov, og derpå fremsender vi et uforpligtende tilbud på snedker- eller tømrerarbejde, når vi har fundet en løsning. Du kan benytte vores kontaktformular til at bestille snedkerarbejde, eller du kan ringe til os på telefon 60 91 29 38, for at aftale nærmere om, hvad vi kan tilbyde inden for tømrerarbejde.

​Firmainfo

KJ Byg- & Montage, Vejle ApS

CVR: 40796010

kontakt