Totalentreprise i butikker

KJ Byg- & Montage, Vejle ApS udfører totalentreprise for butikker og lignende, som ønsker en modernisering eller en omforandring samt nyt inventar. Vi er et snedker- og tømrerfirma, men vi udfører totalentreprise sammen med vores samarbejdspartnere. Det betyder, at vi varetager al modernisering, renovering og omforandring af butikken, herunder malerarbejde og andre fagentrepriser.

Vi starter med råd og vejledning om din totalentreprise

En totalentreprise i en butik starter med, at vi kommer for at drøfte dine ønsker og behov, ligesom vi giver råd og vejledning om valg af inventar, og når du har accepteret vores uforpligtende tilbud, udarbejder vi en passende tidsplan i fællesskab. Vi aftaler blandt andet, hvor mange dage butikken skal være lukket, og hvornår det er bedst at lukke.

Vi har fokus på økonomien, men lægger vægt på at levere eksklusivt inventar og gode materialer af høj kvalitet, når vi laver totalentreprise. Vores arbejde skal samtidigt være grundigt og solidt, ligesom der skal udvises sans for æstetik, detaljer og funktionalitet. Det er i det hele taget vigtigt for os, at vi får lavet en god aftale, hvor du er tilfreds under hele forløbet, men især efter vores totalentreprise.

Hør mere om en totalentreprise og få et tilbud

Hvis du har en butik, der skal sættes i stand og have nyt inventar, så er du meget velkommen til at ringe til os med henblik på en samtale om dine ønsker og vores løsninger. Du kan ringe til os hos KJ Byg- & Montage, Vejle ApS på telefon 60 91 29 38, men du kan naturligvis også benytte vores kontaktformular.

​Firmainfo

KJ Byg- & Montage, Vejle ApS

CVR: 40796010

kontakt